2018年英国大学申请截止日期总结

更多精采内容请下载官方APP: 苹果(iPhone)安卓(Android)安卓国内下载(APK)

想去英国留学的同学们,不要以为离明年9月还有大把时间可以浪费,殊不知各个大学已经公布了申请的截止日期,错过了了就要再等一年了哦。

1.伯明翰大学

以下专业2018年1月4日截止

MSc International Accounting and Finance

MSc Investments

MSc International Accounting and Finance MSc (Pathway 2)

MSc International Accounting and Finance MSc (Pathway 3)

以下专业已经截止

MSc Management

MSc Management (Entrepreneurship)

MSc Management (International Business)

MSc Management (Marketing)

MSc Management (Operations and Project Management)

MSc Economics, Accounting and Finance

MSc Economics, Finance and Management

MSc Accounting and Finance

MSc Accounting, Finance and Management

MSc Finance and Investment

3.格拉斯哥大学 2.布里斯托大学以下专业第一轮申请已经截止;

商学院所有专业以及Media Management / MSc Creative Industry and Cultural Policy,第一轮早已截止, 第二轮截止日期2018年3月31日。

4 利兹大学

2018年商科秋季入学申请deadline ,部分专业有具体的申请截止日期

以下专业申请截止日期:2018年3月31日

Accounting and Finance MSc

Banking and International Finance MSc

Finance and Investment MSc

Financial Risk Management MSc

以下专业申请截止日期:2018年8月28日

Chinese and Management MA

以下专业申请截止日期:2018年6月30日

Law and Finance MSc

以下专业申请截止日期为2018年6月30日,但是由于是商科管理学院,还是建议学生提早申请,学校可能会随时更改截止日期。

Actuarial Finance MSc

Advertising and Marketing MA

Consumer Analytics and Marketing Strategy MSc

Corporate Communications, Marketing and Public Relations MA

Economics MSc

Economics and Finance MSc

Financial Mathematics MSc

Global Strategy and Innovation Management MSc

Global Supply Chain Management MSc

Human Resource Management MA

Information Systems and Information Management MSc

International Business MSc

International Marketing Management MSc

Management MSc

Management Consulting MSc

Organizational Psychology MSc

5.曼彻斯特大学

环法学院的以下课程已经关闭,但是学校会根据申请的情况酌情延期开放到2018年1月中旬。

MSc Management of Projects

MSc Engineering Project Management

MSc Commercial Project Management

MSc Construction Project Management

曼彻斯特商学院截止日期2018年1月15日

6 南安普顿大学

以下专业2018年2月3日截止

MSc Finance and Investment

MSc International Business

Msc internatinal Accouting and Finance

以下专业2018年3月9日截止

Management MSc

Management: Entrepreneurship and Innovation Pathway MSc

Management: Operations Pathway MSc

Management: Organisational Leadership and Change Pathway MSc

Management: Strategy Pathway MSc

7. 纽卡斯尔大学

纽卡斯尔大学的翻译学院被誉为世界三大顶级高级翻译学院之一。王牌专业Interpreting MA第一轮申请也早早结束,第二轮将在2018年2月15日截止,想申请的同学得动手了。

8  约克大学

会计金融专业,第一轮已经截止,第二轮2018年1月2日开放申请,截止日期2018年8月22.

教育学专业:第一轮已经截止,第二轮2018年1月8日开放申请至2018年3月31日截止。

9. 杜伦大学

杜伦大学的热门商科专业专门为中国大陆学生划了一个申请截止日期:2018年1月31日。

10 牛津大学

牛津大学赛德商学院第一轮录取已经结束,第二轮2018年1月5日截止。

(来源:UKEClily)

分享: